Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Vredestein Quatrac 3 banden
Vind uw

Quatrac 3

hier!

De Vredestein Quatrac 3 is de meest geliefde all season band van Apollo-Vredestein en van heel Nederland. Het gaat hier om de prefecte band voor het rijden in een gebied met een gematigd doch wisselvallig klimaat, zoals we dit in West-Europa gewoon zijn. Zoals het een all season band betaamd kan men het hele jaar door op hem vertrouwen. Als alternatief biedt het merk ook nog de Vredestein Quatrac Lite aan, een band die een echt groen karakter heeft.

Rijeigenschappen

De Vredestein Quatrac 3 is een kwaliteitsband voor alle dagen. De banden functioneren optimaal op droge en natte wegen en zorgen voor voldoende stabiliteit en een goede wegligging tijdens sneeuw, ijzel en hagel. Hij heeft uitstekende handlingeigenschappen voor het rijden op elk type wegdek. Dit  alles maakt de Vredestein Quatrac 3 tot een allround band, die met alle vier jaargetijden uit de voeten kan. Met een keuze voor deze multifunctionele band behoort de bandenwissel tweemaal per jaar tot het verleden.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Vredestein Quatrac 3 band zorgt voor grip onder alle omstandigheden. Deze banden kunnen onder alle weerscondities worden gebruikt. De goede grip en korte remweg bezorgen de automobilist een veilig gevoel. De band kan met succes de winter trotseren. Maximale waterafvoer belet aquaplaning.

Resultaten

De Vredestein Quatrac 3 is een goede en betaalbare keuze voor wie op zoek is naar een band die lang mee gaat en in alle vier seizoenen gelijkwaardige prestaties levert. De band voldoet aan de normen om als een echte winterband gekarakteriseerd te worden, maar functioneert ook uitstekend in de frisse lente, warme zomer en natte herfst.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info