Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
39,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 8
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Vredestein All season banden

Dit bandenmerk van Nederlandse bodem doet het al jaren fantastisch op de internationale bandenmarkt. Vredestein is een A-merk, en het laat in zijn bedrijfsprofiel goed zien waar het zijn oorsprong vindt. Met een uitgebreid assortiment dat niet alleen autobanden, maar ook banden voor tweewielers en de agrarische sector omvat, is het een universele bandenspecialist die meegaat en voorop loopt in vele trends op deze gebieden. In de vele onafhankelijke bandentests zult u Vredestein vaak in het bovenste segment terugvinden, of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of Vredestein All Season banden.

Omdat de wortels van Vredestein in Nederland liggen, was de ontwikkeling van Vredestein All Season banden geen verrassing. Er is immers haast geen beter 'All Season-klimaat' te bedenken dan het natte Nederland. Met Vredestein All Season banden onder uw auto kunt u in de zomer de weg op als de zon schijnt, maar ook als het regent. En mocht er een paar maanden later hier en daar wat sneeuw vallen, dan hoeft u niet gelijk naar de garage om uw banden te laten wisselen. Gemak dient de mens, en Vredestein voorziet uitstekend in dat gemak.

De jongste versie in de All Season banden-serie van Vredestein is de Vredestein Quatrac 3. Deze is in 2010 en 2011 (in verschillende afmetingen) in Duitsland en Oostenrijk goed getest en kreeg voornamelijk complimenten voor zijn kwaliteiten op droog wegdek. Maar ook zijn winterse kwaliteiten bleven niet onopgemerkt, en dus kreeg de Quatrac 3 overal het predicaat 'bevredigend' of '(conditioneel) aanbevolen'.

Een andere all season band is de Vredestein Quatrac Lite, die tevens de eerste groene all season band was ter wereld. Met zijn vele inkepingen, ook Flexing Points genoemd, heeft hij voldoende grip in alle omstandigheden. Hij is ook voorzien van het "sneeuwvloksymbool" waardoor hij zich ook kwalificeert als volwaardige witnerband.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK