/

Nitto All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Nitto all season banden van Toyo made in Japan

Voor een set sterke nieuwe Nitto all season banden van Nitto, een merk van Toyo check je regelmatig even deze sectie online op Tirendo.nl. Nitto is een sterk mid range merk met uitstekende high performance banden voor lage prijzen. Het moederbedrijf Toyo maakt autobanden, industriële rubberproducten, rubber en kunststof producten, mariene reddingsmiddelen en een aantal andere producten, waaronder sportartikelen. Toyo is in Japan de vierde bandenfabrikant voor wat betreft marktaandeel. Sinds 2008 werkt het bedrijf intensief samen met het Japanse Bridgestone. De twee fabrikanten werken samen aan nieuwe technologie, en aan gezamenlijke besparingen in het productieproces.

Goed presterende all season banden van Nitto

Een zeer goede band van Nitto is de Nitto NeoGen (ultra high performance all season). De NeoGen is een goed uitziende band met een agressief loopvlakpatroon. Het is een 3-seizoenenband die eruit springt in zowel natte als droge omstandigheden en uitstekend scoorde in de bandentest. Diepe groeven in het profiel en schuine loopvlakblokken verplaatsen water snel voor beter contact met de weg. De stabiliteit van de banden wordt versterkt door de continue sterke binnenschouder die in de bochten wordt geholpen door een groot schouderblok aan de buitenkant. Met uitstekende bescherming tegen aquaplaning en met een goede rolweerstand is dit een goede keus in de categorie voor deze prijs. Een ander goed product van Nitto is de NT420S high performance all-season truck en SUV-band. Deze band heeft een asymmetrisch bandenpatroon voor goede handling en een constant groot contactoppervlak met de weg. Een stillere, comfortabelere band met een langere levensduur. De NT420 is een comfortabele ultra high performance band die het hele jaar door goede prestaties levert. Deze twee en daarnaast tientallen andere all season producten van Nitto vindt je in dit overzicht gemakkelijk terug.

Online kopen

Op Tirendo.nl vind je de nieuwste Toyo en Nitto producten voor lage prijzen online. Tirendo.nl bezorgt je nieuwe zomerbanden, winterbanden en all season banden gratis in heel Nederland, naast velgen, wielen, oliën, antivries, tuingereedschap en nog veel meer! Tegen een meerprijs is het ook mogelijk de banden door een professionele garage bij jou in de buurt te laten monteren en afstellen. Zo heb je de nieuwste producten van over de hele wereld binnen enkele dagen onder de auto zitten! Maak een keuze uit tientallen nieuwe producten van Nitto, en bestel veilig en snel online op Tirendo.nl!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^