/

Mazzini All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Mazzini all season banden zeer hoog aangeschreven

De beste en nieuwste Mazzini all season banden vind je hier overzichtelijk op één pagina met de speciale Mazzini-sectie op Tirendo.nl. Tirendo.nl biedt banden van honderden verschillende merken uit de hele wereld. Niet alleen de bekende premiummerken zoals Michelin, Continental, Bridgestone, Pirelli, Goodyear en Dunlop, maar ook budgetfabrikanten en mid range producten uit Europa, China en de Verenigde Staten, zoals het Nederland-Indische Apollo Vredestein, BFGoodrich, Hankook, Toyo en andere merken die vaak zeer goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Mazzini biedt een volledige lijn zomer-, winter- en all season banden. Check regelmatig deze sectie op Tirendo.nl voor de nieuwste producten en aanbiedingen van velgen, motorolie, tuingereedschap, wielen en antivries.

Goede all season banden van Mazzini

Een aantal goede producten van Mazzini zijn de Cruise HTX, de ECO307 All Season, de ECO606 All Season, de ECO607 All Season, de Ecosaver All Season, de Giantsaver All Season, de Mud Contender All Season en de Road Legend HT All Season. De Mazzini ECO307 All Season is een stevige band met alle eigenschappen van een moderne eco-band, dus met lage rolweerstand, goede materialen en een wat langere remweg dan reguliere en high performance banden. Deze banden zijn ontworpen om bij normaal gebruik tussen de 10 en 20% langer mee te gaan dan een vergelijkbare normale band. Tegelijk betreft het een all season band, dus geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Binnen Nederland is dit een populaire optie. Ga je tijdens de wintermaanden naar Duitsland of andere landen van Europa, dan is een winterband verplicht. Let bij het kopen van een all season band daarom op het M&S-symbool en het symbool van drie bergen, ten teken dat het een band is die officieel als winterband mag worden gebruikt. Een tweede sterke band van Mazzini is de Mud Contender All Season. Dit is een vrij stoer uitziende band voor 4x4 en SUV, met een stevig profiel en goede grip, zowel op natte wegen als op zachte wege, bijvoorbeeld zandwegen en rotsachtige paden. Deze band doet het tevens goed in de sneeuw, met voldoende grip op bevroren sneeuw en zeker ook in zachte sneeuw, modder en ijs. Een band waar je veel plezier aan kunt beleven! Koop deze en andere producten van Mazzini snel en goedkoop online via Tirendo.nl, en laat je bestelling gratis thuisbezorgen!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^