Bridgestone

Bridgestone Dueler 687 H/T banden

Vind uw

Dueler 687 H/T

hier!

De Bridgestone Dueler HT 687 brengt duurzaamheid en comfort samen in een band die uitstekend presteert in zowel de stad als op de snelweg. Deze zomerband is door de Japanse fabrikant speciaal ontworpen voor SUV's. Het is een uiterst gebalanseerde band wat deze knaller onderscheidt van andere Bridgestone banden. De Bridgestone Dueler HT 687 is uitermate geschikt voor bestuurders die zowel in de stad als op de snelweg een goede stabiliteit en prestaties willen ervaren.

Profieleigenschappen

De Bridgestone Dueler HT 687 heeft een robuust profiel met een stoere uitstraling, wat perfect past bij de stijl van de meeste SUV's. Dit alles ook zonder een fractie in te leveren op de kwaliteit, de duurzaamheid en de veiligheid. De Bridgestone Dueler HT 687 presteert goed op nat en droog wegdek, alsook op licht besneeuwde wegen. Hiermee kwalificeert de Bridgestone Dueler HT 687 zich tot de absolute top van de zomerbanden. Het stevige en doordacht vormgegeven profiel zorgt dan ook altijd en overal voor een optimale grip op de weg, ongeacht de situatie.

Effectiviteit

Dankzij de uitstekende prestaties op de snelweg, de flexibele wegligging in de stad en de uitstekende controle in alle omstandigheden, behoort de Bridgestone Dueler HT 687 tot de meest populaire Bridgestone zomerbanden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK