Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 34
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Bridgestone Zomerbanden

Als de grootste bandenfabrikant van Japan en een van de grotere spelers op de wereldmarkt is Bridgestone een bekend en gevestigd merk. In 1931 opgericht is het bedrijf in minder dan honderd jaar een van de belangrijkste bandenfabrikanten van het moment geworden, met aandacht voor moderne vraagstukken als duurzaamheid en brandstofbesparing. De oprichter van Bridgestone, Shojiro Ishibashi, zei ooit dat de aspiratie van Bridgestone moest zijn 'de maatschappij voorzien van superieure kwaliteit', en dit is nog steeds een van de voornaamste doelstellingen in de huidige bedrijfsvoering van Bridgestone.

Bridgestone zomerbanden zijn allen geproduceerd met een accent op brandstofbesparing en, in het verlengde daarvan, lage rolweerstand. Met name de ECOPIA-lijn van Bridgestone is sterk gericht op een lagere CO2-uitstoot, maar met een onverminderde stabiliteit en reactiesnelheid. Voor prestatiegerichte chauffeurs is er de POTENZA-serie, en de autogebruiker die op zoek is naar optimaal comfort wordt bediend door de TURANZA-banden. Bent u op zoek naar Bridgestone zomerbanden voor een algemeen gebruik, met een gebalanceerde combinatie van kwaliteiten; dan is de B-serie (de 'B' van Balance) geschikt voor u.

Ook in de ANWB zomerbandentest van 2012 bewijst Bridgestone zijn zorg voor laag verbruik en slijtage. Allebei de geteste zomerbanden, de Bridgestone Turanza T001 (205/55 R16 V) en de Bridgestone Dueler HP Sport (215/65 R16 H), komen uit de test met een 'goed' of 'zeer goed' op verbruik en slijtage. Kortom, Bridgestone is een modern bedrijf, met moderne banden, voor een moderne chauffeur.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK