Pirelli

Pirelli DIABLO SCOOTER banden

Vanaf81,30 €per band
Vind uw

DIABLO SCOOTER

hier!

De Pirelli Diablo Scooter is een high performance scooterband van het geronommeerde Italiaaanse bandenmerk Pirelli. Dit model komt optimaal tot zijn recht in het stadsverkeer en is tegelijkertijd perfect thuis in middellange tourtochten. Deze moderne band levert een optimale tractie bij alle weersomstandigheden. Door de grote wendbaarheid van de Pirelli Diablo Scooter is uw rijveiligheid te allen tijde verzekerd!

Profieleigenschappen

Het exclusieve profiel van de Pirelli Diablo Scooter verzekert een superieure handling en vangt elk gezwind manoeuvre optimaal op. Zijn innovatieve karkas creëert een groot contactoppervlak, dat op zijn beurt een uiterst korte remafstand ondersteunt. Verder waarborgt het geoptimaliseerde karkas immer stabiliteit bij hoge snelheden. De degelijke en robuuste structuur van het loopvlak van de Diablo Scooter koppelt dan weer een hoge kilometrage aan een een normale slijtvastheid. De vernieuwende rubbersamenstelling van de band zorgt voor een uitmuntende grip op eender welk wegdek. In vergelijking met andere scooterbanden heeft de Diablo Scooter een relatief laag geluidsniveau.

Samengevat overtuigt de Pirelli Diablo Scooter door zijn optimale grip op een droog en nat wegdek, zijn uitmuntende remvermorgen en hoge kilometrage. Het model blinkt immers uit in elk van deze rijeigenschappen. U heeft deze uitstekende kwaliteit bovendien voor een betaalbare prijs!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK