Pirelli

Pirelli Diablo Rosso II banden

Vanaf88,90 €per band
Vind uw

Diablo Rosso II

hier!

Motorrijders die alleen met de beste banden genoegen nemen, kiezen voor de Pirelli Diablo Rosso 2. Deze band zal het onder allerlei uiteenlopende omstandigheden altijd uitzonderlijk goed doen. Of het nu regent of droog is, een motorrijder kan in elk jaargetijde vertrouwen op de grip en remeigenschappen van de Pirelli Diablo Rosso 2. De stabiliteit van de band blijft bij elk weertype gegarandeerd, niet alleen op de rechte stukken maar ook als het aankomt op het bochtenwerk.

Profieleigenschappen

Het rubber waaruit de achterband van de Pirelli Diablo Rosso 2 is vervaardigd, is opgebouwd uit twee componenten. Aan de randen bestaat deze uit een ander rubbermengsel, dan in de rest van het profiel. De goede grip die de achterband heeft, is aan dit speciale rubber te danken. De voorband van de Pirelli Diablo Rosso 2 heeft een eenvoudigere samenstelling. Wat beide banden wel gemeen hebben, is dat ze een uitstekende drainage hebben.

Rendement

De Pirelli Diablo Rosso 2 is een motorband met een hoog rendement. Slijtplekken op deze band doen zich pas na lange tijd voor. De Pirelli Diablo Rosso 2 hoeft daarom over het algemeen pas vervangen te worden als de olie ververst moet worden. Tel daarbij nog de goede prijs-kwaliteitverhouding op, en de prijsbewuste motorrijder weet genoeg.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK