Pirelli

Pirelli Diablo Rosso Corsa banden

Vanaf93,90 €per band
Vind uw

Diablo Rosso Corsa

hier!

De Pirelli Diablo Rosso Corsa is een band die uitblinkt in hoge prestaties op de weg. De speciale samenstelling van de band zorgt steeds voor een maximale grip. Met deze band is de controle tijdens elke rit optimaal. Dit geldt zowel tijdens gewone ritten op de weg als tijdens races.

Profieleigenschappen

De Pirelli Diablo Rosso Corsa heeft een aantrekkelijk agressief patroon. Hiermee wordt heel duidelijk een band neergezet die past binnen de kenmerkende ROSSO stijl. Het profiel en de structuur van deze band zijn toonaangevend in het segment waar deze band zich in bevindt. Het profiel biedt optimale ondersteuning bij iedere hellingshoek. Bovendien zorgt de structuur van de Pirelli Diablo Rosso Corsa voor een zeer snelle herschikking na moeilijk bochtenwerk.

Rendement

Bij de Pirelli Diablo Rosso Corsa gaat het om een band van hoge kwaliteit. De rijeigenschappen zijn toonaangevend en het uiterlijk van de band is bijzonder stijlvol. Bovendien is het een band die wordt geproduceerd door het wereldmerk Pirelli. Toch heeft de Pirelli Diablo Rosso Corsa een prijs die heel gunstig is te noemen. Dit maakt deze band dan ook zeer aantrekkelijk om aan te schaffen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK