Metzeler

Metzeler Tourance banden

Vanaf85,60 €per band
Vind uw

Tourance

hier!

De Metzeler Tourance is een allround band die onder alle omstandigheden een veilige en stabiele wegligging garandeert. De band is gemaakt voor de avontuurlijke motorrijder die graag lange afstanden aflegt. Met deze band is het comfortabel rijden, waarbij de grip onder natte en droge weersomstandigheden voortreffelijk is. De wendbaarheid is prima. De motor is met deze banden gemakkelijk te hanteren.

Profieleigenschappen

Het bijzondere profiel van de Metzeler Tourance biedt de motorrijder comfortabel rijden. De speciale bandensamenstelling met een breed loopvlak zorgt voor een goede grip op de weg, ook bij hoge snelheden en regenachtige omstandigheden. De schokdemping is zeer goed. Deze band is daardoor zowel geschikt voor verharde wegen als voor een tijdelijk uitstapje naar geaccidenteerd terrein. De tractie op onverharde paden is optimaal. De band voldoet door de specifieke rubbersamenstelling ook uitstekend in de bochten. De zeer uiteenlopende groeven in de band zorgen voor een gelijkmatige waterverplaatsing, waarmee de kans op aquaplaning sterk wordt verminderd.

Rendement

De Metzeler Tourance is een slijtvaste band die lang meegaat. De band is daardoor een goede keuze voor endurorijders. De rolweerstand is laag. De band maakt weinig geluid en kan veel kilometers aan. Met deze band is het daarom niet alleen comfortabel en veilig rijden, maar ook zuinig en betaalbaar rijden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK