Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Metzeler Tourance NEXT banden

Vind uw

Tourance NEXT

hier!

Metzeler Tourance NEXT: voor touring motoren

De Metzeler Tourance NEXT is een moderne band voor touring motoren met nieuwe materialen en een nieuw profiel voor meer stabiliteit, meer veiligheid en een beter brandstofverbruik. De band heeft meer grip en een betere wegligging dan voorgaande Metzelers. De achterband versie heeft een andere samenstelling dan de voorband versie, en in combinatie zorgen de twee voor een goede stabiele wegligging. Dit is een goede keus voor nieuwe touringmotoren.

Metzeler Tourance NEXT: een moderne stabiele band

In de Metzeler Tourance NEXT zijn de nieuwste materialen toegepast voor betere grip op een nat wegdek. Met siliconen, een materiaal dat water afstoot, wordt water sneller afgevoerd langs de geulen die in het profiel zijn aangebracht. In de achterband is een andere verhouding van siliconen gebruikt, om meer de nadruk te leggen op de aandrijving. Deze band is in eerste instantie een on road band, maar is eventueel ook op gravel en tracks in te zetten.

Metzeler Tourance NEXT: next generation

De Metzeler Tourance NEXT is op meerdere vlakken een verbetering ten opzichte van de eerdere Tourance. Deze band is bij uitstek geschikt voor nieuwe klasse toering motoren. U bestelt de Tourance eenvoudig en snel online op Tirendo.nl. De bezorging is volledig gratis!

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info