Metzeler

Metzeler Sportec M7 RR banden

Vanaf98,50 €per band
Vind uw

Sportec M7 RR

hier!

Metzeler Sportec M7 RR: veelzijdige road racer

De Metzeler Sportec M7 RR is een sterke en zeer veelzijdige road racing band voor motoren. De Sportec diedt goede prestaties, grip onder alle omstandigheden en temperaturen, en een fatsoenlijk verbruik. Zie ook elders online voor een goede review van dede Sportec met een BMW S1000RR and Kawasaki Ninja 1000. Je bestelt deze band eenvoudig en snel online via deze website en betaalt geen bijkomende verzendkosten.

Metzeler Sportec M7 RR: handling

De Metzeler Sportec M7 RR biedt stabiliteit en is neutraal, niet extreem grippy of los op rechte stukken bij het optrekken en in bochten. Ten opzichte van zijn voorganger, de M5 is de band door toepassing van nieuwe materialen meer slijtvast en stugger. Dat is overigens niet ten koste gegaan van eigenschappen die de M5 ook al goed maakten, voornamelijk grip. Metzeler doet dat door gebuik van siliconen en een goed doordacht profiel. Deze band doet het daardoor goed bij zowel nat als droog weer, en kan bovendien omgaan met meer vieze (olie-achtige) of gladde wegen.

Metzeler Sportec M7 RR: verbruik

De achterband Metzeler Sportec M7 RR is net even anders van samenstelling, zoals je dat vaker ziet bij motorbanden. Op deze manier krijgen de achter- en voorbanden de ideale eigenschappen mee voor tractie en wegligging die essentieel zijn voor een motor.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK