Metzeler

Metzeler Sportec M3 banden

Vanaf69,30 €per band
Vind uw

Sportec M3

hier!

De Metzeler Sportec m3 is als band gemaakt voor de sportieve rijder. De band zorgt voor een fantastische grip op de weg, een zeer goede wendbaarheid en nauwkeurig stuurgedrag. De Metzeler Sportec m3 kan vele kilometers aan en handhaaft gedurende de hele levenscyclus onder alle omstandigheden het hoge prestatieniveau. Met het stijlvolle en doeltreffende ontwerp onderscheidt de motorrijder zich bovendien van de massa.

Profieleigenschappen

Door het vernieuwende profiel van de Metzeler Sportec m3 en een gelijkmatige drukverdeling is de motorrijder verzekerd van voortreffelijke stabiliteit bij lage én hoge snelheden. De banden blinken door de snelle opwarmtijd ook uit in het bochtenwerk en bij plotselinge remhandelingen. Het contact met de weg blijft hoog. Door de speciale bandenstructuur van de Metzeler Sportec m3 is het veilig rijden onder natte en droge weersomstandigheden. Het profiel behoedt tegen slippen. Het gevaar op aquaplaning wordt door de groeven - die zorgen voor een snelle waterafvoer - sterk gereduceerd.

Rendement

De Metzeler Sportec m3 is een duurzame band, die door het hoge kilometrage bovendien een goedkope en rendabele investering is. De banden hebben een gelijkmatige slijtage, waardoor de avontuurlijke rijder weet dat het gedurende de hele levensduur van de band veilig en comfortabel rijden is.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK