Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Metzeler Sportec M3 banden

Vind uw

Sportec M3

hier!

De Metzeler Sportec m3 is als band gemaakt voor de sportieve rijder. De band zorgt voor een fantastische grip op de weg, een zeer goede wendbaarheid en nauwkeurig stuurgedrag. De Metzeler Sportec m3 kan vele kilometers aan en handhaaft gedurende de hele levenscyclus onder alle omstandigheden het hoge prestatieniveau. Met het stijlvolle en doeltreffende ontwerp onderscheidt de motorrijder zich bovendien van de massa.

Profieleigenschappen

Door het vernieuwende profiel van de Metzeler Sportec m3 en een gelijkmatige drukverdeling is de motorrijder verzekerd van voortreffelijke stabiliteit bij lage én hoge snelheden. De banden blinken door de snelle opwarmtijd ook uit in het bochtenwerk en bij plotselinge remhandelingen. Het contact met de weg blijft hoog. Door de speciale bandenstructuur van de Metzeler Sportec m3 is het veilig rijden onder natte en droge weersomstandigheden. Het profiel behoedt tegen slippen. Het gevaar op aquaplaning wordt door de groeven - die zorgen voor een snelle waterafvoer - sterk gereduceerd.

Rendement

De Metzeler Sportec m3 is een duurzame band, die door het hoge kilometrage bovendien een goedkope en rendabele investering is. De banden hebben een gelijkmatige slijtage, waardoor de avontuurlijke rijder weet dat het gedurende de hele levensduur van de band veilig en comfortabel rijden is.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info