Metzeler

Metzeler Roadtec 01 banden

Vanaf86,40 €per band
Vind uw

Roadtec 01

hier!

Metzeler Roadtec 01: Duitse technologie

Metzeler begon als rubber en kunststofproducent in 1863 en heeft dus al een hele geschiedenis achter zich. In de dertiger jaren van de vorige eeuw begin het bedrijf met banden. Het bedrijf gold lange tijd als vooruitstrevend en kwam met nieuwe soorten banden op de markt. Metzeler maakt sportieve toerbanden, stadsbanden en pure toerbanden en de Metzeler Roadtec 01 is een mooi voorbeeld van een sportieve toerband.De 01 heeft een nieuw ontwerp profiel, met afvoergeulen dwars op de rijrichting en de achterbanden hebben geulen in de tegenovergestelde richting. De afstand van de groeven is vergroot voor meer grip in alle posities van de motor.

Metzeler Roadtec 01: materialen

De voorband Metzeler Roadtec 01 is gemaakt van 100% siliconen, terwijl bij de achterband 80% siliconen in het materiaal zijn verwerkt. De achterband heeft nu een betere groeve in de lengterichting voor meer stabiliteit en zuiniger brandstofverbruik. De band is minder stijf dan andere motorbanden, en door de toegepaste materialen voelt de motor stabiel aan en heeft hij voldoende grip op de weg. De band biedt een goede mix van doorgeven van onregelmatigheden op het wegdek en gevoel van grip en zekerheid. De remweg is prima en werkt tot ver in de bocht.

Metzeler Roadtec 01: eenvoudig en goedkoop online bestellen

De Metzeler Roadtec 01 is er in verschillende maten en is eenvoudig en snel online te bestellen op Tirendo.nl U krijgt de band(en) gratis thuisbezorgd. Google deze band voor een aantal zeer goede reviews door gebruikers, zoals die op Cycleworld.com. Een zeer fijne band en zeker een aanrader.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK