Heidenau

Heidenau K66 banden

Vanaf46,10 €per band
Vind uw

K66

hier!

Heidenau K66: Duits product

De Heidenau K66 is een premium scooterband van het Duitse Heidenau voor scooters met een cilinderinhoud van meer dan 150cc. Het betreft een all season band met goed veel grip. Heidenau is een sterk merk in de scooterwereld, uit de fabrieken van Heidenau, nabij Dresden, in het voormalige Oost-Duitsland. Je kunt deze banden eenvoudig en snel online bestellen via Tirendo.nl. De bezorging is binnen Nederland volledig gratis!

Heidenau K66: sterk en modern

De Heidenau K66 past een aantal nieuwe moderne, en een aantal oude, beproefde technieken en materialen toe om deze all purpose, all season band tot een echt toppertje te maken. Voor goede grip op natte wegen past Heidenau siliconen toe in het mengsel dat het profiel van de band uitmaakt. Siliconen zorgen ervoor dat water als het ware wordt afgestoten, en niet aan de band blijft kleven. Op die manier snijdt je als het ware door een plas water heen, en blijft de band contact maken met het wegdek. De banden van Heidenau worden daarnaast als vanouds uit meerdere lagen opgebouwd, elk met hun eigen functie. In de materialen en de verbindingen tussen de verschillende lagen is wel veel verbetering zichtbaar.

Heidenau K66: op en top Duits

Met de Heidenau K66 rijdt je een goede all season band van een merk dat borg staat voor kwaliteit geboren uit een combinatie van traditie en technische voorsprong. Een echte aanrader!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK