Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Heidenau banden

Heidenau ligt in het voormalige Oost-Duitsland en is ook de naam van de rubberfabriek die kort na de Tweede Wereldoorlog in dit plaatsje werd opgezet. De tegenwoordige auto- en motorbandenfabrikant hield zich aanvankelijk bezig met het produceren van uiteenlopende rubberartikelen. Enkele jaren later nam men de productie van auto- en fietsbanden erbij. Van eind jaren zestig tot halverwege de jaren negentig maakte Heidenau samen met andere bandenbedrijven in Oost-Duitsland deel uit van bandenproducent Pneumant. Gedurende deze vijfentwintig jaar werden alle Oost-Duitse banden onder de naam Pneumant uitgegeven. Dit is ook de periode waarin Heidenau motorbanden in zijn productieproces opnam. Behalve motor- en autobanden, maakt het bedrijf tegenwoordig ook kartbanden en banden voor industriële doeleinden.

Vanaf 1994 ontwikkelt Heidenau zich tot een belangrijke speler op het gebied van motorbanden. In een kleine twintig jaar tijd breidt de bandenfabrikant zijn catalogus uit naar meer dan vijfhonderd soorten banden, waaronder veel modellen voor motorfietsen. Door intensieve research en development is een omvangrijke collectie ontstaan, waarvan kwaliteit, duurzaamheid en eindeloze keuzemogelijkheden de grootste kenmerken zijn. In het huidige aanbod Heidenau motorbanden bevinden zich onder meer banden voor het wegverkeer, high-performance endurobanden en off-roadbanden. Het bedrijf is bovendien een van de weinige bandenfabrikanten, die winterbanden voor motoren ontwikkelen en verkopen.

De Heidenau K60 Scout is een van meest gewaardeerde motorbanden van het merk. Deze veelzijdige band staat goed aangeschreven vanwege zijn grip op natte wegen en zijn stabiele wegligging. De K60 Scout heeft een uitstekend wegcontact in de bochten, waardoor motorrijders hiermee een band met veel rijcomfort aanschaffen. Ook op minder goede wegen laat de K60 Scout zich van zijn beste kant zien. Tot de speciale Heidenau motorbanden voor in de winter behoort de K66 Silica. Gemaakt van siliciumrubber heeft deze band een perfecte grip. In combinatie met het grove profiel, zorgt de K66 Silica zo voor optimale prestaties in de wintermaanden.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK