Heidenau

Heidenau K60 banden

Vanaf81,60 €per band
Vind uw

K60

hier!

Heidenau K60: vertrouwd merk

De Heidenau K60 is een crossmotorband van de bandenspecialist Heidenau uit het Duitse... Heidenau. Het bedrijf maakt banden voor motoren en scooters, zowel voor de sport als voor touring. Heidenau produceert onder meer speciale winterbanden voor motoren. De K60 is een on en off road all terrain sportband.

Heidenau K60: zowel sport als touring

Heidenau bestaat al sinds vlak na de Tweede Wereldoorlog, en is gevestigd in Heidenau in het voormalige Oost-Duitsland, nabij Dresden. In de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan toeleggen op de fabricage van banden voor motoren, scooters en karts. Het assortiment omvat inmiddels 350 verschillende typen banden. De Heidenau K60 valt in de categorie motoren en heeft extra grote blokken bedoeld voor prestaties off road. De band heeft zelfreinigende eigenschappen voor gebruik in gravel en modder. Omdat de blokken op zichzelf vlak zijn is de band ook prima geschikt voor gebruik op normale wegen, voor touring en dagelijks verkeer. Deze band is echt voor beide doeleinden geschikt.

Heidenau K60: topklasse Duits premium product

Heidenau is een echte specialist, iets waar de Duitsers goed in zijn natuurlijk en de Heidenau K60 is zo gemaakt dat hij geschikt is voor zowel touring als motorsport. Heidenau produceert op relatief kleine schaal. Naast de genoemde categorieen banden produceert het bedrijf ook banden voor klassieke auto’s, die dus op maat in batches van 4 worden gemaakt. Door uitgebreide ervaring met zo veel verschillende soorten banden is Heidenau in staat elke nieuwe band weer verder te verbeteren. Voor de motorsport en voor de lange ritten uitermate geschikt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK