Goedkope banden vanuit Duitsland | U koopt ze op tirendo.nl!

Goedkope banden uit Duitsland

Koop nu banden en profiteer meteen!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

 • Gratis bezorging
  Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
 • Tot 14 dagen retourneren
  Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
 • + 650 montagepartners
  Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope banden: Duitsland heeft ze!

Bent u op zoek naar een nieuw stel banden, maar wilt u liever niet teveel betalen? Neem dan eens een kijkje over de grens. De bandenprijs verschilt namelijk sterk per land. Zo bent u voor uw winterbanden, zomerbanden of all season banden in Duitsland doorgaans veel goedkoper uit. Toch is het misschien niet altijd gemakkelijk om in het buitenland te kopen. Hoge leveringskosten kunnen immers een reden zijn om van de aanschaf af te zien. Met Tirendo staat niets u meer in uw weg. Wij leveren uw gloednieuwe banden namelijk geheel kostenloos.

Tirendo: verkoop vanuit Duitsland

Tirendo is de online bandenretailer die in 2011 haar deuren opende in München. Het concept sloeg meteen aan, mede dankzij de samenwerking met Sebastian Vettel. Het succes was zelfs zo groot dat wij, sinds maart 2012, ook banden zijn gaan verkopen in tien andere Europese landen, waaronder Nederland.

Door langdurige relaties te onderhouden met vele groothandelaars, leveren wij altijd goedkope banden vanuit Duitsland. Zo profiteert u, als Nederlander, alsnog van aantrekkelijke prijzen. Deze worden nog scherper, aangezien we geregeld autobanden in de aanbieding hebben. Zo zijn niet alleen de budgetmerken een stuk voordeliger, maar ook de premium merken als Michelin en Continental. U kunt dus altijd bij ons terecht voor onder meer winterbanden en goedkope all season banden.

Een service die uw verwachtingen overstijgt!

Hoewel het verwisselen van banden geen hogere wiskunde is, is het van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis, maar met hetzelfde gemak ook bij een garage naar keus. Aldaar hebben ze immers de know how en benodigde gereedschappen in huis, dus wel zo makkelijk! Vul eenvoudig uw woonplaats of postcode in in de balk hieronder en zie welke garage voor u het dichtst bij is.

De voordelen van online bestellen bij Tirendo in een notendop

 • Groot assortiment banden in vrijwel ieder segment
 • Altijd en overal gemakkelijk en snel bestellen
 • Géén verzendkosten, levering waar u maar wilt

Heeft u vragen m.b.t. de aanschaf van nieuwe all season banden in Duitsland, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ook voor uw nieuwe velgen en voor complete band & velg combinaties kunt u nergens beter terecht dan bij Tirendo!