Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Michelin autobanden

Het Franse Michelin is de grootste bandenproducent ter wereld. Het Michelinmannetje dat de onderneming sinds 1898 als mascotte voert, is wereldberoemd. Michelin is ook bekend vanwege haar prima wegenkaarten en toeristische gidsen. Daarnaast vormen de Michelin sterren voor hotels en restaurants een overbekend instituut. Michelin is dus veel meer dan alleen een producent van autobanden.

Het bandenassortiment van Michelin

Voor het wegverkeer biedt Michelin een imposante reeks autobanden aan. Elke band is van hoge kwaliteit en precies afgestemd op de Europese situatie. Naast Michelin autobanden voor personenauto's, zijn er series voor 4x4-voertuigen en SUV's en natuurlijk banden voor bestel- en kampeerwagens.

Het aanbod van Michelin autobanden is onderverdeeld in typen met een eigen specifiek karakter. Zo is er de 'Energy Saver' voor stadsauto's, de 'Primacy' voor veiligheid, de verschillende 'Pilot Sport' series voor sportieve modellen en de 'Alpin' serie voor kleine personenauto's.

Natuurlijk besteedt Michelin daarbij ook ruime aandacht aan het winterbanden segment.

Veiligheid, levensduur en brandstofbesparing, zijn de kernwaarden waar het om draait bij Michelin. Doordat Michelin silica in haar banden verwerkt, vermindert het brandstofverbruik door een lagere rolweerstand. Daarnaast beschikt bijvoorbeeld de Michelin Primacy HP over een nieuw gepatenteerd profiel met zelfblokkerende lamellen en heeft de band ook een nieuwe gepatenteerde samenstelling. Deze technieken leveren de band het predicaat 'uitmuntend' op, waar het gaat om remmen op nat en droog wegdek en het nemen van bochten op nat wegdek.

Een ander voorbeeld is de groene band Michelin Energy Saver Plus, die met zijn stabiele wegligging een goede grip bij droog en nat weer garandeert. 

- Grootste bandenfabrikant ter wereld

- Zeer uitgebreid aanbod

- Alle aandacht voor veiligheid, brandstofverbruik en levensduur


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK