Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Primacy HP banden

Vind uw

Primacy HP

hier!

Net zoals zijn opvolger, de Michelin Primacy 3, heeft met de HP een geweldige band voor het hoge segment personenauto's zijn intrede gedaan. Deze band valt op door het duurzame karakter en koppelt een enorm goede tractie aan een zeer stabiele wegligging en een opvallend goede remafstand in zowel natte als droge weersomstandigheden.

Profieleigenschappen

Het profiel bestaat uit massieve blokken en is uitermate stevig. Daarenboven wordt de druk gelijkmatig verdeeld, zodat elke vierkante mm optimaal gebruikt kan worden. Het innovatieve profiel van de Michelin Primacy HP zorgt ervoor dat water door de goed doordachte constructie vlot wordt afgevoerd waardoor de kans op aquaplanning aanzienlijk verkleind wordt. Door het gebruik van eersteklas rubbersoorten is de slijtvastheid bovendien zeer goed, zoals dat van een Michelin band verwacht mag worden. De Michelin Primacy HP garandeert een uitzonderlijk kilometerrendement, wat een bandenwissel uitstelt en een goed effect heeft op de protemonnee.

Effectiviteit

De Michelin Primacy HP is een zeer krachtige band die voldoet aan alle moderne eisen op het gebied van veiligheid en milieu en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gemiddelde remweg van de Michelin Primacy HP is tot twee meter korter ten opzichte van het vorgangersmodel.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info