Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Michelin Primacy 3 banden
Vind uw

Primacy 3

hier!

Michelin is een van de bekendste merken van de wereld. Deze faam geldt ook buiten de bandenbranche. In het jaar 2000 koos de Financial Times het ronde bibendum-mannetje als bekendste bedrijfslogo. Het gelukte marketing-imago gaat samen met de bijzonder goede naam, die het merk geniet. Dit ligt o.a. ook aan de lange geschiedenis, die deze fabrikant kent. Michelin zomerbanden staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit. Het merk heeft dan ook een hele reeks hoog aangezien modellen in zijn aanbod. De Michelin Primacy 3 is de opvolger van de Michelin Primacy HP en zal deze geleidelijk aan vervangen.

Rijeigenschappen

Met de Michelin Primacy 3 heeft Michelin, zoals dat van het merk verwacht kan worden, een band ontwikkeld met buitengewone prestaties als het gaat om grip op de weg bij droog en nat wegdek. Tegenover het voorgangesmodel wird het profiel geheel vernieuwd en Ook de gedragingen van de band in scherpe bochten zijn in uiteenlopende weersomstandigheden uitzonderlijk goed.

Eigenschappen profiel

Het vernieuwde gepatenteerde profiel van de Michelin Primacy 3 zorgt dat de volledige band contact met de weg houdt door de zelfblokkerende lamellen. Dit wordt nog versterkt door de speciale samenstelling van de band, waarop Michelin een patent heeft. Dit unieke profiel zorgt voor een opvallende kortere remweg tijdens droge en natte dagen zodat comfortabele autoritten te allen tijde gewaarborgd zijn. Zelfs bij nat weer houdt de Michelin Primacy 3 een uitstekende grip, ook in de bochten.

Effectiviteit

De aanschaf van de Michelin Primacy 3 autoband zorgt voor een veilige en comfortabele wegligging in diverse omstandigheden waarbij het speciale profiel zijn werk meer dan uitstekend doet.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info