Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Kleber autobanden

Als volle dochter van het wereldvermaarde Michelin heeft Kleber nogal wat in petto. Niemand die Kleber banden aanschaft hoeft dan ook te vrezen voor een teleurstelling. De historie van Kleber gaat meer dan 100 jaar terug. Het merk vindt zijn oorsprong in Parijs en speelde vanaf het begin een voorname rol in de ontwikkeling van banden wereldwijd. Zo kwam het merk in 1951 met de eerste binnenband op de markt. Toentertijd een revolutionaire ontwikkeling. Nog steeds heeft Kleber veel te bieden:

- Geliefde banden, blijkt telkens weer uit tests

- Vaak toegepast in de originele uitrusting van nieuwe automodellen

- Elegant en duurzaam

- Revolutionair op het gebied van waterafvoer.

Het assortiment van Kleber

Kleber produceert vele soorten banden en legt zich met name toe op autobanden en banden voor (kleine) bedrijfswagens. Kleber autobanden zijn doorgaans goede allrounders en schieten zelden ergens in tekort. Voor wie toch een band verkiest, toegespitst op speciale omstandigheden, is er nochtans voldoende te kiezen. Zoals gezegd is Kleber leidend in waterafvoer. Een vakantie naar een land met veel neerslag kan dan ook een goede aanleiding zijn om te kiezen voor Kleber autobanden. Kleber winterbanden zijn een goede keuze, met als ultiem voorbeeld de Krisalp HP2.

Enkele Kleber banden

Wie op zoek is naar nieuwe banden voor een personenauto waant zich in het assortiment van Kleber de koning te rijk. Laten wij er eens twee uitlichten. De Kleber Viaxer is een stadsband bij uitstek en is zeer geschikt voor de Nederlandse wegen. Deze band is vooral toegespitst op comfort en goede remeigenschappen. De Kleber Dynaxer DR is waarschijnlijk de beste band ter wereld op nat wegdek. Onder moeilijke omstandigheden is deze band ongeëvenaard in veiligheid.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK