Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
36,70 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
40,90 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Kleber Winterbanden

Kleber

Kleber is een van de bekendste fabrikanten in Frankrijk die al sinds 1910 aanwezig is in de autobandenwereld. Na ruim 100 jaar van autobanden vervaardigen, draagt de producent een berg ervaring met zich mee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kleber de uitvinder was van de autoband zonder binnenband. De zogenaamde tubeless band leverde Kleber een technische voorsprong op die in de huidige generatie Kleber banden nog steeds terug te vinden is. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn daardoor sleutelbegrippen geworden binnen het bedrijf. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alle banden die worden geproduceerd voldoen aan deze twee eisen. Dit geldt voor de Kleber zomerbanden, maar in het bijzonder voor de winterbanden.

Kleber winterbanden worden geprezen door hun goede slijtvastheid en perfecte grip. De houvast op de weg wordt nog extra versterkt door het unieke profiel die een uitmuntende zijdelingse grip waarborgt. Verder worden er bij de Kleber winterbanden diverse technologieën gebruikt om de rolweerstand te verlagen en het  brandstofverbruik terug te dringen. De winterbanden zijn dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Van alle Kleber winterbanden, is de Krisalp HP2 de absolute topper. De band voldoet precies aan de verwachtingen die men van winterbanden heeft. Onder gladde omstandigheden blijft de band stabiliteit bieden in bochten en bij spoorwisselingen. Besneeuwde en beijzelde wegen  zijn voor de Kleber Krisalp HP2, eveneens, geen uitdaging. Deze goede rijprestaties heeft de kampioen onder de Kleber winterbanden  te danken aan het speciaal ontworpen profiel. Enerzijds bevat het model 42 % meer lamellen dan zijn voorganger, wat het tractievermogen verhoogd. Anderzijds wisselen de rechte lamellen zich af met gebogen lamellen zodat de remwerking op sneeuw en ijs wordt geoptimaliseerd.

Dat de Krisalp HP2 bij uitstek een van de betere Kleber winterbanden is, blijkt wel uit de resultaten van de ANWB winterbandentest  in 2011/2012. De band scoort vele punten bij spoorwisseling en zijdelingse grip, maar laat vooral sublieme resultaten zien wat betreft slijtvastheid. Het is dan ook niet zonder reden waarom vele automerken, zoals Peugeot en Volkswagen, standaard kiezen voor Kleber banden.  De Kleber winterbanden trotseren met gemak meerdere winters!

 

 

 

 

 


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK