Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Pagina 1 van 55
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kleber banden

Opgericht in 1910 is het Franse Kleber Tyres een van de oudere merken in de autobandenbranche. Ruim een jaar later is de productie van banden in de nieuwgebouwde fabriek in Parijs officieel van start gegaan. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog begon Kleber met de ontwikkeling van diverse specifieke bandentypes, zoals de winterband speciaal voor bestelwagens en de autoband met een binnenband. Hierdoor was het lekrijden van de autoband uitgesloten. Kleber was met banden als deze zijn tijd ver vooruit. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn nog steeds de kernbegrippen binnen het bedrijf, dat vandaag de dag in handen is van Michelin, een van de grootste spelers op de bandenmarkt.

Kleber richt zich tegenwoordig op winterbanden, zomerbanden, 4 seizoenenbanden en banden die voor bestelbusjes bestemd zijn. Als fabrikant van producten voor vervoermiddelen hecht het bedrijf er grote waarde aan dat chauffeurs zich comfortabel en met een gerust hart op de weg kunnen begeven. En met de deskundigheid en expertise van moederbedrijf Michelin achter zich mag het duidelijk zijn dat Kleber banden tot de betere lowbudget banden behoren. Dankzij hun goede reputatie zijn de autobanden van Kleber bekend in heel Europa en werkt het bedrijf samen met de grootste autofabrikanten ter wereld, zoals Peugeot en Volkswagen.

Daarnaast scoren de winterbanden van Kleber erg goed in winterbandentesten. Een goed voorbeeld hiervan is de 2011/2012 winterbandentest van de ANWB, hier behaalde de Kleber Krisalp HP2 (195/65 R 15 T) een goed resultaat, met name op het gebied van slijtvastheid en rolweerstand.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK