Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Fulda autobanden

Veilig, duurzaam en een prima prijs-kwaliteitverhouding, dat is waar de autobanden van Fulda om bekend staan. De bandenfabriek werd al in 1900 in Duitsland opgericht. Dankzij de goede resultaten is Fulda inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 1800 medewerkers. Gezamenlijk zorgen zij ervoor, dat er jaarlijks 8 miljoen autobanden van de productieband rollen. Behalve populair in het thuisland, zijn Fulda autobanden ook in andere Europese landen geliefd.

Fulda biedt grote keus aan autobanden

In een land als Duitsland kan het niet anders dat Fulda veel ervaring heeft met allerlei soorten weg- en weersomstandigheden. Immers door de ontbrekende snelheidslimiet bij onze oosterburen, moet een autoband daar ook onder hoge snelheden optimaal presteren. Bovendien kent Duitsland behalve vlakke wegen ook hoge berggebieden. Fulda autobanden zijn er daardoor in allerlei soorten en maten. Het bedrijf produceert banden voor personenwagens, 4x4-wagens, bestelwagens, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Verder heeft Fulda heeft speciale bandenlijn: de klassieke lijn voor oldtimers en youngtimers.

Fulda sterk in technische ontwikkelingen

Fulda staat bekend om zijn innovatieve ontwikkelingen op het gebied van autobanden. Zo heeft het bedrijf in 2010 de Kristall Control HP gelanceerd. Een high performance winterband die net als eerdere versies over de Snow Catcher Technology beschikt. Door deze technologie blijft sneeuw vastzitten in het profiel van de band, waardoor de auto bij winterse omstandigheden een betere grip heeft. Ook op het vlak van duurzaamheid heeft Fulda hoge punten gescoord met de Fulda EcoControl, dankzij een kortere remweg en lager brandstofverbruik.

  • Nieuwe technologieën
  • Veilig
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK