Fulda

Fulda EcoControl HP banden

Vanaf52,20 €per band
Vind uw

EcoControl HP

hier!

De Duitse fabrikant Fulda blijft een speler om rekening mee te houden op de internationale markt voor autobanden. Middels de Fulda EcoControl HP zet het bedrijf opnieuw een grote stap voorwaarts op innovatief gebied. Zo veroverden ze er zelfs een plaats mee in de ANWB zomerbandentest 2014. Deze band is speciaal ontworpen voor personenauto's en levert uitmuntende prestaties met betrekking tot rijcomfort, rijgedrag en veiligheid. Als zomerband staat hij met name goed bekend om zijn verrichtingen op een droog wegdek, maar auto's behouden hun wegligging met deze Fulda EcoControl HP ook wanneer overvloedige regenval het verkeer op de weg parten speelt. Deze Fulda-band zorgt altijd en overal voor rijgemak en stuurcomfort. Geen wonder, dat de Fulda EcoControl HP in 2013 bij de grote zomerbandentest van het ADAC (185/60 r15) net achter de Nokian Line eindigde.

Profieleigenschappen

Zijn strakke profiel maakt van de Fulda EcoControl HP niet alleen een fraai ogende band, het zorgt tevens voor een optimale drainage bij regenbuien. De drie brede groeven die over de lengte van de band lopen, zijn verbonden met dwars aangebrachte kleinere groeven. Hierdoor baant het overtollige water zich vlot een weg naar de buitenrand. Bij de ontwikkeling van deze zomerband is ernaar gestreefd om de remweg zo kort mogelijk te maken en men is hierin uitstekend geslaagd. De combinatie van de profielstructuur en het gebruikte rubber zorgen bij deze Fulda-band namelijk voor een drie meter kortere remweg dan vergelijkbare banden. Zijn remeigenschappen blijven ook onder natte weersomstandigheden van een soortgelijk topniveau.

Rendement

Dat Fulda zijn autobanden voor ieders budget betaalbaar weet te houden, bewijst de fabrikant andermaal met de Fulda EcoControl HP. Deze uitgebalanceerde zomerband behoort met zijn lage prijs namelijk tot de voordeligste kwaliteitsbanden die er zijn. Door zijn beperkte rolweerstand hoeft de automobilist bovendien veel minder vaak te tanken, terwijl het slijtvaste siliciumrubber een lange levensduur mogelijk maakt. Alles bij elkaar dus een band met een bijzonder hoog rendement en de naam Eco meer dan waardig.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK