Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 58
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Dunlop autobanden

Op zeer bescheiden schaal begon in 1888 de geschiedenis van bandenfabrikant Dunlop. De Schot John Boyd Dunlop kwam op het idee om een met lucht gevulde slang om de driewieler van zijn zoon te leggen. Hij vond daarmee de met lucht gevulde rubber band uit. Vele overwinningen in de fietssport, motorsport en autosport, volgden. Tegelijkertijd ontwikkelde Dunlop zich tot een fabrikant op wereldschaal van eersteklas autobanden.

Het assortiment van Dunlop
Dunlop fabriceert banden voor vrijwel elk voertuig. Hieronder vallen ook motorfietsen en industriële voertuigen.
Naast banden voor gewone personenauto's is er een speciaal segment banden voor 4x4-voertuigen en SUV's. Bovendien bezit Dunlop een ruime deskundigheid op het gebied van banden voor lichte trucks en bestelwagens en voor vrachtwagens en bussen.
Binnen de verschillende categorieën, zoals ook de Dunlop autobanden, is het aanbod onderverdeeld in zomerbanden, winterbanden en vierseizoenenbanden.
De rijke ervaring van deze fabrikant heeft door de jaren heen geleid tot een uitgebreide reeks gepatenteerde technologieën.

Eigenschappen van Dunlop autobanden
In Dunlop autobanden worden doeltreffende technologieën uit de autosport verwerkt. Dit leidt tot hoge prestaties qua wegligging en handling. Deze veiligheidsaspecten zijn per band op specifieke wijze uitgewerkt. Het levert een reeks hoog kwalitatieve banden op, die elk specifiek voor hun doel geschikt zijn.
Verschillende Dunlop autobanden zijn ook verkrijgbaar in de 'RunOnFlat Technology'. Op banden met deze technologie kan nog 80 kilometer worden doorgereden na een lekke band of klapband.

- Autobanden van een klasse A fabrikant
- Ruime toepassing van technologieën uit de autosport
- Grote aandacht voor veiligheid
- Veilige 'RunOnFlat Technology'

Een goed voorbeeld van de kwaliteit van het merk is de Dunlop Sport Bluresponse. Hij staat bekend voor zijn korte remweg en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarenboven is deze Dunlop autoband een groene band.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK