/

Viking Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Viking zomerbanden voor een sterk alternatief en een scherpe prijs

Viking zomerbanden hebben een reputatie op het gebied van veiligheid. Vikings hebben de naam een goede bescherming te bieden tegen aquaplaning. De banden worden individueel getest, hebben altijd een productiedatum op de band staan, en een indicator die aangeeft hoe ver de band versleten is. Daarnaast hebben bepaalde banden van Viking de aanduiding RF, voor Reinforced, of XL, voor Extra Load, om aan te geven dat de band meer gewicht kunnen dragen en een hogere luchtdruk aankunnen. De Run Flat band kan met verstevigde wanden met een lekke band enige tijd doorrijden. Als deze eigenschappen maken Viking tot een betrouwbaar merk.

Viking CityTech 2

De nieuwste generatie CityTech is een voortzetting van de sterke eigenschappen van deze serie. De banden hebben een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het betreft een goede band in het middensegment, gemaakt voor efficiëntie, met een lage rolweerstand en slijtvaste materialen. Een goed profiel beschermt tegen aquaplaning. De band is stil en zuinig, en comfortabel in gebruik. Daarnaast heeft Viking een zomerband (de TransTech) en een winterband (de SnowTech Van) ontwikkeld met soortgelijke eigenschappen, duurzaam en sterk, voor langeafstandsvervoer en langdurig gebruik. De Viking ProTech HP is een andere moderne all round zomerband in het premiumsegment. Met een nieuw profiel en stevige materialen. Geschikt voor grotere en wat zwaardere auto's, een band die niet te snel slijt.

Online zoeken naar banden

Online producten bestellen kan moeizaam zijn en er zijn risico's verbonden aan het kopen van iets dat je nooit hebt gezien. Tirendo.nl probeert dit risico zo veel mogelijk te beperken door duidelijke productbeschrijvingen te plaatsen, betrouwbaar en up to date. Al onze banden worden uit voorraad geleverd en binnen vijf werkdagen gratis bezorgd. Tirendo.nl doet er alles aan om naast een productleverancier ook een all round dienstverlener te worden, met servicecontracten met garages door heel Nederland (voor montage tegen een meerprijs) en goede garantievoorwaarden. Aangezien Tirendo.nl niet alleen banden in het premiumsegment verkoopt (Continental, Michelin, Goodyear) maar ook budgetmerken en een hoop producten die als 'middensegment' moeten worden gezien zijn heldere garantievoorwaarden van belang.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.