Viking

Viking ProTech HP banden

Vind uw

ProTech HP

hier!

Viking ProTech HP: middensegment

De Viking ProTech HP is een moderne all round zomerband geschikt voor middenklassers en auto’s in het premiumsegment. Met een nieuw type profiel en materialen die stevigheid geven op de plekken waar het nodig is kan de ProTech weer een heel aantal jaren vooruit. Deze band is eenvoudig en snel goedkoop en zonder verzendkosten te bestellen op Tirendo.nl.

Viking ProTech HP: een echte middenklasser

De Viking ProTech HP heeft een nieuw profiel gekregen en is met een aantal nieuwe materiaalbestanddelen gemaakt, maar de opbouw en de stevigheid die de band stabiliteit verlenen zijn zoals we dat van Viking gewend zijn, vrij strak en zonder overbodige onderdelen of uitheemse technologieën. Daarmee is het een echte middenklasser, geschikt voor grotere en wat zwaardere wagens die een band nodig hebben die een aantal jaren meegaat, niet te snel slijt en het in geen geval echt begeeft. De ProTech is die band, zoals vorige generaties van deze Viking hebben bewezen.

Viking ProTech HP: veilig en solide

Door het nieuwe profiel en de juiste drukverdeling gaat de Viking ProTech HP desondanks toch weer een stukje zuiniger met brandstof om. De band heeft een prima wegligging en bescherming tegen aquaplaning. Een zeer nette en aantrekkelijk geprijsde band, deze Viking.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK