Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 35
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Toyo Zomerbanden

De laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, met Toyo zomerbanden van Tirendo

Toyo zomerbanden zijn specifiek ontwikkeld voor de Europese markt en worden al meer dan 30 jaar geleverd. Terwijl all season banden alsmaar populairder worden weet deze Japanse ontwikkelaar dat bestuurders die altijd voor de hoogste veiligheid gaan behoefte hebben aan het gespecialiseerde zomer-rubber wanneer de temperaturen hoger dan 7°C worden.

Toyo banden zijn zodanig ontworpen dat ze een gebalanceerde prestatie en comfort leveren in de warmere maanden, in zowel droge als natte omstandigheden. Wil je nu nog meer uit je geld halen? Met onze speciale banden aanbiedingen kun je een mooie deal ontvangen op je nieuwe Toyo zomerbanden. Welkom bij Tirendo.nl, dé locatie voor betaalbare banden online!

Toyo zomerbanden - een ideale combinatie van kwaliteit, rendement en waarde

Waar je ook in rijdt, wij hebben de ideale Toyo zomerbanden voor je. Ben je geïnteresseerd in goede touring en ecobanden voor kleine tot middelgrote voertuigen? De Toyo Proxes CF1 en de Proxes CF2 weten indruk te maken met een lage rolweerstand, goede prestaties het hele jaar door en een betaalbare prijs. De Toyo NanoEnergy 2 heeft een groen ontwerp en gaat lang mee voor een lage prijs - zoals is bewezen door het EU label klasse A voor brandstof economie.

De sportieve Toyo Proxes T1-R, de Toyo Proxes T1 Sport en de Toyo DRB leveren een scherp rijgedrag voor de actieve bestuurder. De Toyo Proxes C1S is specifiek ontwikkeld voor premium auto's door een ideale combinatie van stabiliteit, snelheid en comfort te leveren. Voor de echte autoliefhebbers leveren de Toyo Proxes R888 en de Proxes R888R de extreme kant van de technologie achter Toyo zomerbanden.

Bestel je nieuwe zomerbanden online bij Tirendo. We bieden de beste autobanden deals op de markt en hebben een divers scala aan producten – eco, premium en goedkope autobanden – je vindt ze allemaal in onze catalogus!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK