Toyo

Toyo Proxes T1 Sport banden

Vanaf168,10 €per band
Vind uw

Proxes T1 Sport

hier!

Toyo PROXES T1 Sport: premium zomer sportband

De Toyo PROXES T1 Sport is een goed uitziende premium zomer sportband met goede rijeigenschappen van het Japanse topmerk Toyo. De band doet het goed op zowel droog als op nat wegdek, met een korte remweg en goed wat grip. Deze is voor de sportieve rijder. De band slijt wat sneller dan sportbanden in het premiumsegment. De band is niet als winterband geschikt. Bestel de PROXES T1 online via Tirendo.nl en je kunt hem gratis laten bezorgen.

Toyo PROXES T1 Sport: breed opgezet en snel

De Toyo PROXES T1 Sport is snel en grippy en geeft goede feedback aan de bestuurder. Het contactoppervlak van de band met de weg is groter dan gemiddeld. Het profiel is simpel gehouden, met brede geulen voor de afwatering maar over het geheel gezien meer afgestemd op een groot, droog stuk asfalt met flink wat lange bochten. De drukverdeling is uitstekend en band rijdt dan ook erg fijn en comfortabel in het normale verkeer.

Toyo PROXES T1 Sport: premium racing

De Toyo PROXES T1 Sport presteert op alle voor racing belangrijke vlakken bovengemiddeld. Grip, een korte remweg en sterk en stabiel bij zijwaartse druk. Een zeer goede wegligging en comfortabel rijden onder normale omstandigheden. Een topklasse raceband, deze Toyo.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^