/

Haida Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Haida zomerbanden aparte producten goed van kwaliteit online

In deze sectie vind je de nieuwste Haida zomerbanden voor personenauto's en SUV's. Haida Rubber Group is een grootschalige onderneming die zich bezighoudt met bandenonderzoek en -productie. Het is de enige grootschalige bandenfabrikant in de provincie Sichuan in China, een provincie met het inwonertal van Duitsland. Belangrijke merken van Haida Rubber zijn Haida, Passage, Tianfu, Caiyuang en Yinlu. De meeste banden zijn gemaakt voor personenauto's, maar er zijn ook lijnen voor bulldozers en laders, zware en lichte vrachtwagens, bussen en andere voertuigen. Haida Group bestaat uit drie belangrijke marktsegmenten: de export-, OEM- en band vervangende markt. De producten gaan naar 89 landen in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Het bedrijf heeft een strategische langetermijnrelatie opgebouwd met Cherry Motor, Changfeng Yangzi, Shanghai Iveco, Changan en Changhe. Op dit moment klinken deze merken je misschien nog niet al te bekend in de oren, maar dat zou wel eens kunnen veranderen in de komen jaren.

Een aantal goed lopende producten

Een aantal goed lopende producten van Haida zijn de Haida HD912 (high performance zomerband), de Haida HD919 (high performance zomerband) en de Haida HD921 (high performance zomerband). Voor deze en andere Haida-producten kun je 24/7 terecht op de website van Tirendo.nl voor goede deals en snelle levering thuis of op locatie. Tirendo.nl is de samenwerking aangegaan met honderden garages in Nederland voor het leveren van diensten gerelateerd aan de producten die worden verkocht op Tirendo.nl, dus banden, velgen, oliën en andere autozaken. Bezorging is volledig gratis (binnen Nederland) en vindt plaats binnen enkele werkdagen.

Zomerbanden bestellen op Tirendo.nl

Banden bestellen op Tirendo.nl is nu eenvoudiger dan ooit met de uitgebreide productbeschrijvingen en heldere opbouw van de website. De site loopt op een enorme database met tienduizenden producten, die met krachtige filters en speciale secties voor bandenmerken en populaire automodellen kan worden bevraagd. Tirendo.nl heeft het meest uitgebreide aanbod aan zomerbanden, winterbanden en all season banden van Nederland, en levert vlot uit voorraad, op locatie of bij je thuis. Voor een paar tientjes heb je al een nieuwe Haida zomerband, en met vier nieuwe banden en een stel velgen kan de besparing ten opzichte van banden die in bij een garage koopt behoorlijk oplopen! Neem gerust even de tijd en zoek een geschikt product uit, je moet er tenslotte nog een aantal jaren mee toe. Bestel veilig en snel 24/7 online!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK