Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


275,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
317,20 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
40,20 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 35
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Apollo Zomerbanden

Apollo zomerbanden bekende presteerder in tests voor zomerbanden

Apollo zomerbanden van het Indiase merk Apollo voor een nette band en een goede prijs snel online besteld. Wil je liever niet te veel betalen, browse dan even door deze sectie Apollo zomerbanden, voor ieder model personenauto, bestelbusjes en SUV's een geschikte band voor een lage prijs. De banden van Apollo zien er goed uit, met een aantal strakke ontwerpen met een sportief tintje. Apollo is een Indiaas bedrijf en een van de grotere bandenfabrikanten van de wereld. Ongeveer twee derde van de omzet van Apollo wordt in India gemaakt, en het overige in Europa. De grootste bandenfabriek van Apollo in Europa staat in Nederland, de andere staat in Hongarije. Apollo maakt goede kwaliteit mid range banden die het over het algemeen goed doen als het gaat om wegligging, grip op droog en nat wegdek, remweg, comfort en duurzaamheid.

Online bestellen

Op Tirendo.nl bestel je online je banden. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Voor een meerprijs kun je je banden op een van de meer dan 600 Tirendo.nl montagelocaties door een professional laten monteren. Door contracten met bestaande garages af te sluiten ondersteunt Tirendo.nl het bestaande garagebedrijf, en bespaart het in de kosten. Op deze manier profiteer je van lage prijzen van online winkelen, en goede service- en garantievoorwaarden die de onzekerheid wegnemen. Heb je de online reviews gelezen en weet je welke type en merk band je zoekt, dat is bestellen op Tirendo.nl plezierig en snel, met lage prijzen, gratis bezorging en optionele montage bij een garage in de buurt. Onze database bevat heldere productomschrijvingen waardoor je weet wat je koopt.

Apollo Alnac 4G

De Apollo Alnac 4G is een goede all round high performance zomerband, ontworpen voor sterke weerstand tegen aquaplaning met een goed profielontwerp, wijde groeven voor afvoer van water, versterkte schouders voor betere handling in de bochten, een stijf midden voor lagere rolweerstand en goede precisie tijdens het rijden. Met goede materialen, een goed profielontwerp en een sterk algeheel ontwerp is dit een prima all rounder voor de meeste typen personenauto's geschikt. Een goede band voor de Nederlandse omstandigheden op de weg, stil en zuinig, efficiënt en veilig in de bochten. Zeer netjes en geschikt voor de zakelijke rijder.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK