Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Apollo Alnac 4G banden

Vind uw

Alnac 4G

hier!

De Apollo Alnac 4G is sportief en betrouwbaar

De Apollo Alnac 4G is een slijtvaste all-rounder met een sportief tintje, gemaakt voor het doorgeven van zelfs de kleinste stuuringrepen voor een accurate beleving van de omgeving. Deze banden geven u meer dan de gemiddelde band door wat u op de weg tegenkomt. Dat draagt voor sommige rijders bij aan het rijplezier en verbetert de rijprestaties doordat u leert van een goede feedback. De banden zijn eerder sportief van karakter. Deze band is geschikt voor personenauto’s.

Apollo Alnac 4G: Sportief en betrouwbaar

Van deze banden ondervindt u zowel in de zomer als in de winter plezier, onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De Apollo Alnac 4G is zowel een zomerband als een winterband en bespaart u ieder jaar twee ritten naar de garage voor het verwisselen van de banden met de verandering van de seizoenen. Ze zijn betrouwbaar gedurende het hele jaar en bijzonder slijtvast. Wijde groeven voor de afvoer van water en door toevoegen van siliconen zorgen voor het tegengaan van aquaplaning. De wijde groeven aan de buitenkant van de band geeft goede grip op een droog wegdek.

De band stuurt met hoge precisie en is daardoor plezierig om mee te rijden, enigszins afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De band is efficiënt door een lage rolweerstand. De verdeling van de druk is gelijk onder alle omstandigheden en de grip is zowel bij nat als bij droog weer dan ook zeer goed. Met de Apollo Alnac 4G heeft u een fijne, sportieve en stabiele band in handen voor een goede rijervaring en feedback op uw rijden terwijl u niets inlevert op het gebied van betrouwbaarheid of veiligheid.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info