Apollo

Apollo Alnac 4G banden

Vanaf58,70 €per band
Vind uw

Alnac 4G

hier!

De Apollo Alnac 4G is sportief en betrouwbaar

De Apollo Alnac 4G is een slijtvaste all-rounder met een sportief tintje, gemaakt voor het doorgeven van zelfs de kleinste stuuringrepen voor een accurate beleving van de omgeving. Deze banden geven u meer dan de gemiddelde band door wat u op de weg tegenkomt. Dat draagt voor sommige rijders bij aan het rijplezier en verbetert de rijprestaties doordat u leert van een goede feedback. De banden zijn eerder sportief van karakter. Deze band is geschikt voor personenauto’s.

Apollo Alnac 4G: Sportief en betrouwbaar

Van deze banden ondervindt u zowel in de zomer als in de winter plezier, onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De Apollo Alnac 4G is zowel een zomerband als een winterband en bespaart u ieder jaar twee ritten naar de garage voor het verwisselen van de banden met de verandering van de seizoenen. Ze zijn betrouwbaar gedurende het hele jaar en bijzonder slijtvast. Wijde groeven voor de afvoer van water en door toevoegen van siliconen zorgen voor het tegengaan van aquaplaning. De wijde groeven aan de buitenkant van de band geeft goede grip op een droog wegdek.

De band stuurt met hoge precisie en is daardoor plezierig om mee te rijden, enigszins afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De band is efficiënt door een lage rolweerstand. De verdeling van de druk is gelijk onder alle omstandigheden en de grip is zowel bij nat als bij droog weer dan ook zeer goed. Met de Apollo Alnac 4G heeft u een fijne, sportieve en stabiele band in handen voor een goede rijervaring en feedback op uw rijden terwijl u niets inlevert op het gebied van betrouwbaarheid of veiligheid.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK