Yokohama

Yokohama BluEarth-A (AE-50) banden

Vanaf62,70 €per band
Vind uw

BluEarth-A (AE-50)

hier!

De Yokohama BLUEARTH A AE50 levert door zijn speciale profiel en lage rolweerstand topprestaties op droge en natte wegen. Deze nieuwste, geluidsarme autoband van de Japanse bandenfabrikant is zowel geschikt voor compacte als grotere personenauto's. De milieuvriendelijke Yokohama BLUEARTH A AE50 band geeft veel rijplezier en kent een uitzonderlijke brandstofefficiëntie.

Profieleigenschappen van de band

Het asymmetrische profiel met diepe bliksemgroeven en laterale inkepingen van de Yokohama BLUEARTH A AE50 verbetert in hoge mate het rijgedrag en verhoogt de remkracht op natte wegen. Er is sprake van een superieure grip op nat wegdek, waarmee de remafstand flink wordt verkort. Het innovatieve profiel draagt bij aan een bijzondere blokstijfheid en uitstekende drainage van de band. Hierdoor wordt het risico op aquaplaning sterk gereduceerd. De speciale rubbersamenstelling zorgt ervoor dat de banden ook goed stand houden onder het gewicht van grote sedans. Maximale controle en stabiliteit zijn verzekerd.

Effectiviteit

De Yokohama BLUEARTH A AE50 is een slijtvaste band die als gevolg van de lage rolweerstand voor een laag brandstofverbruik zorgt. Tevens wordt het geluidsvolume hierdoor fors beperkt. Dit geeft een comfortabele rit. De lage luchtweerstand en de kuiltjes op de schouderblokken dragen bij aan een optimale brandstofefficië

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK