Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 36
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Yokohama Zomerbanden

Yokohama zomerbanden efficiënt en stijlvol

Yokohama zomerbanden van de bekende Japanse fabrikant zijn sterke en zeer efficiënte premium producten die in Japan worden gefabriceerd. Yokohama's productiefaciliteiten zijn bijzonder in dat zij geen vervuilende stoffen uitstoten tijdens de productie van banden. Het zijn zg. zero emission faciliteiten die bovendien geen afval produceren voor de stort, en alle materialen recyclen. Het bedrijf is probeert te zorgen dat de fabrieken in de toekomst helemaal geen afval meer produceren, en alle materialen volledig recyclen. Dit idee van cradle to cradle kon tot vanwege technische beperkingen niet eerder worden geïmplementeerd. Met de hernieuwde aandacht voor cradle to cradle en nieuwe technologie komt daar nu verandering in. Al bij het ontwerp van de band en de manier van assembleren wordt rekening te houden met recycling op het moment dat de band is versleten. Zo kan men in de toekomst banden compleet produceren met behulp van de oude banden en andere industriële afvalstromen.

Hoge kwaliteit zomerbanden van Yokohama

Yokohama maakt voor vrijwel elk type auto, bestelwagen, bus en truck kwalitatief hoogstaande producten voor de Japanse markt en voor export naar Europa en de Verenigde Staten. Yokohama staat bekend om gebruik van de beste en nieuwste materialen voor meer veiligheid en rijplezier, en is in Japan een van de grootste producenten van banden waarmee het ook wereldwijd meteen bij de top hoort. Yokohama is producent van premium banden, en de zomerbanden van het merk komen veel voor in de bandetests van de ADAC en andere auto- en bandenmagazines uit Europa.

Bestellen zonder zorgen online

Met Tirendo.nl bestel je snel en zonder zorgen. In deze speciale sectie met zomerbanden van het wat minder bekende premiummerk Yokohama vind je bijna alles wat het Japanse topmerk te bieden heeft. Tirendo.nl selecteert op basis van goede recensies in vakbladen, en heeft zowel de nieuwste banden als oudere modellen in voorraad. Vaak is het mogelijk een topband van een jaar of twee jaar geleden voor een gereduceerde prijs aan te schaffen. Tirendo.nl zorgt voor duidelijke productomschrijvingen, goede leveringsvoorwaarden, montage (optioneel) en natuurlijk lage prijzen. Bezorging is gratis, en Tirendo.nl heeft met garages in heel Nederland waar nieuwe banden en andere online bestelde producten professioneel worden gemonteerd en afgesteld. Maak dus snel een keus en bestel eenvoudig online!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK