Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
36,80 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Hankook Winterbanden

Hankook

Hankook is sinds 65 jaar aanwezig op de autobandenmarkt en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Dit is ook niet verrassend als men nagaat dat het bedrijf in meer dan 190 landen actief is. Hankook maakt een sensationele groei door, hoewel het einde nog lang niet in zicht is. Intussen werkt het Zuid-Koreaanse bedrijf samen met Michelin en worden alle auto's van General Motors, Ford, Hyundai, Kia, Opel en Volkswagen voorzien van Hankook banden. Het merk is dus bezig aan een grote opmars waarbij innovatie en besparing de twee belangrijkste sleutelwoorden zijn. Het bewijs daarvan is de productie van de runflat banden die een doorreis verzekeren bij verlies aan bandenspanning. Dat de banden wereldwijd een grote hit zijn, blijkt wel uit de vraag die alleen al het afgelopen kwartaal met 22,2 % is gestegen. Hankook speelt hier slim op in door de nieuwe technologie te koppelen aan de Hankook zomerbanden en all season banden. Verder worden er voor de winter ook runflat banden aangeboden. De Hankook winterbanden zijn toch wel de trots van de bandengigant.

Hankook winterbanden hebben dankzij een verbeterde profielopbouw meer grip op de weg. De banden leveren uitmuntende kwaliteit. Of het wegoppervlak nu droog, nat, modderig of besneeuwd is, het is voor de Hankook winterbanden geen enkele uitdaging. Dit komt onder meer door het speciale profiel van de banden die 14% meer 3D-groeven bevatten dan gemiddeld. Tevens hebben de groeven een extra breed loopvlak zodat de Hankook winterbanden een hoger tractievermogen hebben en uitmuntende remprestaties kunnen leveren op alle gladde oppervlakken. Deze twee punten worden nog eens extra versterkt door het vernieuwde rubbermengsel, high-grip full-siliciacompound genaamd.

Een van de Hankook winterbanden die deze eigenschappen allemaal bezit, is de Hankook Winter I CEPT RS W442. Uit de winterbandentest van de ANWB in 2012 behaalde de band een goede score. Met name op nat wegdek is het model een echte topper! Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Hankook Winter I CEPT RS W442 tot een van de betere winterbanden behoort. 


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK