Vredestein

Vredestein Snowtrac 5 banden

Vanaf80,20 €per band
Vind uw

Snowtrac 5

hier!

Vredestein Snowtrac 5: het beste van het beste

De Vredestein Snowtrac 5 is een premium winterband van eigen bodem met de beste materialen en een stevig ontwerp voor zeer fijne grip en een perfecte wegligging op natte, gladde of besneeuwde wegen. Vredestein past een nieuwe techniek van driedimensionale geultjes onder het oppervlak van het profiel toe. Daarnaast nieuwe materialen en een uitgebalanceerd ontwerp. De Vredestein Snowtrac 5

lijkt daardoor wel aan de weg te kleven, of er nu water op de weg staat of niet. De band is comfortabel en vrij stil. De Snowtrac is goedkoop online te bestellen en wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Vredestein Snowtrac 5: technisch beste band

Een unieke nieuwe techniek waarbij afwatering verloop onder het oppervlak van het profiel van de band maakt dat de band op die plekken waar er water is nog steeds contact maakt met de weg. Met de toevoeging van silica aan het materiaal waaruit de band is samengesteld wordt water bovendien afgestoten, en het resultaat is dat de Vredestein Snowtrac 5

wel aan de weg lijkt te kleven, of er nu water op de weg staat of niet. Aquaplaning is met deze techniek dus echt iets van het verleden!

Vredestein Snowtrac 5: goed getest online kopen

In de winter banden test van de Duitse wegenwacht organisatie ADAC komt de Vredestein Snowtrac 5 met de besten mee. De band scoort op alle punten goed of voldoende. Naast de belangrijke goede rijeigenschappen zoals grip en remafstand is de band behoorlijk stil als gevolg van het specifieke ontwerp van het profiel. Met deze Vredestein haalt u goedkoop en makkelijk online het beste van het beste in huis!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK