Vredestein

Vredestein Snow Classic banden

Vanaf143,90 €per band
Vind uw

Snow Classic

hier!

Zoals de naam Vredestein Snow Classic al doet vermoeden, is deze band specifiek geschikt voor klassieke auto's. Hoewel de Snow Classic een bijpassend traditioneel uiterlijk heeft, is hij gemaakt met behulp van de nieuwste technieken om winterse omstandigheden zo goed mogelijk te trotseren. Zo heeft de Snow Classic een zeer stabiele wegligging. Bovendien is deze wintertopper vervaardigd uit een speciale rubbersamenstelling die een optimale veiligheid biedt bij een temperatuur onder de 7 graden Celsius.

Profieleigenschappen

De Vredestein Snow Classic is uitermate goed bestand tegen aquaplaning. Zijn loopvlakprofiel heeft namelijk brede groeven waar sneeuw, water en vuil makkelijk door kunnen worden afgevoerd. Hierdoor vermindert de kans op aquaplaning aanzienlijk. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de Vredestein Snow Classic zijn uitstekende grip op de weg houdt en een stabiele ligging in de bochten gewaarborgd blijft. Voor nóg meer grip is deze band tevens voorzien van speciale spijkergaten. Op deze manier rollen deze banden zonder problemen zelfs over beijzelde wegen. Robuuste profielblokken geven deze winterband verder zijn typische, degelijke uitstraling en zorgen immer voor een optimale grip. Hiermee is de Vredestein Snow Classic berekent op elke winterse situatie.

Effectiviteit

De Vredestein Snow Classic heeft uitmuntende handlingeigenschappen. De contouren van deze band en zijn loopvlakmengsel zijn bovendien dusdanig ontworpen om zo min mogelijk weerstand te ondervinden van het wegdek. Dit heeft als gevolg dat de levensduur van de Snow Classic aanzienlijk verlengd wordt. De Vredestein Snow Classic onderscheidt zich verder van andere autobanden door zowel zijn klassieke uitstraling als een goede grip en tractie op een bevroren of besneeuwde weg. Voor wie zijn klassieker dus ook in de winter veilig wil stellen, is de Vredestein Snow Classic een echte aanrader!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK