Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Vredestein Quatrac 5 banden

Vind uw

Quatrac 5

hier!

Vredestein Quatrac 5: product van eigen bodem

De Vredestein Quatrac 5 is het neusje van de zalm op bandengebied en misschien wel de beste band die Nederland te bieden heeft. De Quatrac is geoptimaliseerd voor gebruik tijdens alle seizoenen, heeft een groen EU label vanwege efficiënte productietechnieken, materiaalgebruik en slijtvastheid, heeft een lage rolweerstand, korte remweg op natte wegen en is bijzonder stil. Deze Vredestein wordt gekenmerkt door een strak, asymmetrisch ontwerp van het loopvlak. De zomer kant, met een lagere luchtverhouding, zorgt voor een uitstekende handling en een grote stuurprecisie op droog en nat wegdek, terwijl de winter kant garant staat voor een goede grip op koude of besneeuwde ondergrond.

Vredestein Quatrac 5 is uitgerust met zg. klauwen voor extra grip in de bochten, en beter optrekken in de sneeuw of op gladde wegen. Een beter ontwerp van het profiel uit zich in een meer stabiele wegligging, en betere handling op droge wegen. De band heeft verschillende mengsels van materialen op verschillende plaatsen in de band, en bij voorbeeld de toevoeging van silica aan de buitenkant zorgt voor een profiel dat merkbaar trager slijt, en bovendien beschermt tegen aquaplaning.

Vredestein Quatrac 5: all season en toch winterband

Vredestein Quatrac 5 heeft een uitzonderlijk lange levensduur dankzij nieuwe materialen, maar bouwt ook voor op het succes van eerdere Quatrac series. Hoewel het een all season band betreft, voldoet de Quatrac 5 aan alle officiële voorwaarden om ook voor een winterband door te kunnen gaan. Deze band komt in veel verschillende uitvoeringen, in maten variërend van 13 inch tot 20 inch.

Vredestein Quatrac 5: all season online verkrijgbaar

Met de Vredestein Quatrac 5 rijdt u de absolute top op technisch gebied, met een band die voortbouwt op tientallen jaren ervaring met voorgaande series van dit Nederlandse topmerk. Ten opzichte van de kosten van de aanschaf en het onderhoud van een auto kosten een set goede banden erg weinig, terwijl zij buitensporig veel bijdragen aan de veiligheid en rijeigenschappen van de auto. Met een band van Vredestein kunt u ervan op aan dat u jarenlang met een gerust hart en met veel plezier van uw nieuwe of oude autogebruik kunt blijven maken. Neem het zekere voor het onzekere, en kies voor Nederlandse kwaliteit! De Quatrac is online verkrijgbaar op Tirendo.nl, en wordt zonder bijkomende kosten bezorgd.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK