Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Uniroyal RainSport 3 banden
Vind uw

RainSport 3

hier!

De Uniroyal Rainsport 3, een allround zomerband voor alle typen personenauto's, onderscheidt zich van de concurrentie door zijn bijzonder hoge prestaties bij natte weersomstandigheden. De Rainsport 3 heeft bij forse regenbuien immers een voortreffelijke waterafvoer, waardoor het risico op aquaplaning klein is. Een agressief multidimensionaal en V-vormig profiel geeft deze veelzijdige Uniroyal-regenband niettemin immer een stevige grip op de weg en zorgt voor een zeer korte remweg op een droog en natwegdek. De Uniroyal Rainsport 3 is bovendien goed voor een hoge kilometrage en is zodoende duurzaam in gebruik.

Profieleigenschappen

Een asymmetrisch en agressief bandenprofiel met grote, brede schouderblokken bezorgt de Uniroyal Rainsport 3 een stabiele wegligging en een zeer snelle waterverplaatsing bij hevige regenval. Om grote hoeveelheden water steeds adequaat af te voeren, is deze band speciaal voorzien van een Shark Skin- oftewel haaienhuidtechnologie. Deze technologie ondersteunt vele kleine groeven en drainerende lamellen in de band en helpt het gevaar van aquaplaning optimaal te slinken. Het silica rubbermengsel en het gebogen ribprofiel van de Uniroyal Rainsport 3 garanderen zowel op natte als op droge wegen een uitstekende grip. Deze kwaliteitstopper is daarenboven uitgerust met velgrandbescherming, waardoor deze band prima beveiligd is van stoten en botsen tegen stoepranden en paaltjes.

Effectiviteit

De Uniroyal Rainsport 3, opvolger van de Uniroyal Rainsport 2, waarborgt bij nat weer immer een korte remweg en stevige wegligging. Deze band behoudt zo te allen tijde het juiste spoor op de weg en heeft een lage rolweerstand. De Rainsport 3 is verder zodanig vormgegeven dat er geen eenzijdige bandenslijtage kan optreden. De Uniroyal Rainsport 3 biedt zo vele kilometers veilig en comfortabel rijden onder alle weerscondities. De regenband is vanwege de lange levensduur een goedkope en goede aanschaf.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info