Uniroyal

Uniroyal RainSport 3 banden

Vanaf51,90 €per band
Vind uw

RainSport 3

hier!

Uniroyal RainSport 3: voor de sportieve rijder

De Uniroyal RainSport 3 van het van oorsprong Amerikaanse United States Rubber Company, later overgenomen door het Duitse Continental zijn stevige high performance zomerbanden met bovengemiddeld goede prestaties op nat en op droog wegdek. Deze zomerbanden zijn voor ieder type personenauto geschikt. Vooral op nat wegdek zijn het de korte remweg en de bescherming tegen aquaplaning die de band laten opvallen. De band is daarnaast erg comfortabel. Bestel de RainSport online via Tirendo.nl en laat hem gratis thuis bezorgen.

Uniroyal RainSport 3: zeer goede prestaties op nat

De Uniroyal RainSport 3 past nieuwe materialen toe in het rubber en heeft een goed doordacht en getest profiel geschikt voor meer extreme regelval. Op het droge wegdek zijn wegligging en stabiliteit perfect, waardoor het erg comfortabel rijden is met deze banden. Voor de langere ritten een echte aanrader dus! In het profiel is de zg. Shark Skin technologie toegepast die moet zorgen dat het contactoppervlak van de band met de weg te allen tijde optimaal is. Aquaplaning zal echt slechts in zeer extreme omstandigheden nog wel eens voorkomen. De remafstand is kort en de grip is verbluffend met deze banden, ook op een nat wegdek, wat toch wel uitzonderlijk is. Een andere verbetering die zeer welkom is is de verbeterde grip in de bochten. Vergeleken met eerdere generaties RainSport is dat echt een vooruitgang. Deze band is voor de sportieve en semi professional rijder zeer goed geschikt.

Uniroyal RainSport 3: sportieve topper

Met de Uniroyal RainSport 3 rijd je een sterkte presteerder en sportieve premium topband van Duitse bodem. De band is uitgebreid getest en komt goed door de tests die door de Duitse en Zwitserse wegenwacht worden georganiseerd. Voor de meer sportieve rijder is dit de perfecte keus, duurzaam en strak en voor meer extreme weers- en wegomstandigheden geschikt. Bestel goedkoop via Tirendo.nl en laat de banden gratis bezorgen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK