Toyo

Toyo Proxes CF2 banden

Vanaf65,80 €per band
Vind uw

Proxes CF2

hier!

Toyo PROXES CF2: high performance

De Toyo PROXES CF2 is een high performance zomerband samengesteld uit nieuwe materialen, met een net ontwerp en vrij plat profiel voor voldoende grip. Deze band heeft een lage rolweerstand en loopt zeer comfortabel. Je bestelt deze band gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Bezorging is gratis.

Toyo PROXES CF2: high performance

De Toyo PROXES CF2 heeft een vrij plat profiel. De band beschikt over vier brede geulen in de lengterichting voor de afvoer van water, en de band geeft voldoende bescherming tegen aquaplaning. De band heeft een breed loopvlak dat voor een relatief groot contactoppervlak zorgt, en de wegligging is dan ook erg goed met deze Toyo. Grip op droog en op nat wegdek zijn uitstekend. De siliconen in het materiaal heggen een waterafstotende werking. Voor besneeuwde or gladde wegen is deze band duidelijk minder geschikt.

Toyo PROXES CF2: ook voor zwaardere voertuigen

De Toyo PROXES CF2 is door goed gebruik van materialen voor een high performance band behoorlijk slijtbestendig. Onder normaal gebruik gaat hij dan ook goed lang mee. Eerdere generaties Toyo sportbanden hadden te kampen met snel slijtende profielen. Daar is met de PROXES CF2 geen sprake meer van. Vergelijk en bestel deze band op onze website en laat hem gratis thuisbezorgen! Van deze aankoop zal je nog lang plezier hebben.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK