/Syron banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Als een relatief nieuwe speler op de markt (sinds 2004) van banden voor personenauto's, is het Duitse Syron aan een indrukwekkende opmars bezig. Nou hebben Duitse bedrijven vaak een goede reputatie in de automotive branche. Dat geldt evenzeer voor Syron en zeker niet ten onrechte. Syron banden bieden de gebruiker bovendien een unieke kans. Uit diverse tests komen de banden vaak als een van de betere naar voren, maar door een gebrek aan erkenning heeft zich dat nog niet in de prijs vertaald. Simpel gesteld: Syron kent een bijna ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Syron legt zich volledig toe op de productie van banden voor personenauto's en SUV's. Het aanbod omvat wel zomer- en winterbanden en daarnaast ook racebanden en offroadbanden. Er valt dus voldoende te kiezen. Syron biedt banden in vrijwel alle standaardmaten. Er is tevens een selectie Syron winterbanden.

Zoals gemeld zijn de banden van Syron vaak van betere kwaliteit dan de prijs doet vermoeden. De prijs-kwaliteitverhouding is dus een kwaliteit op zich. Daarnaast worden met name het comfort en de grip van Syron banden geroemd. De banden van Syron worden zeer zorgvuldig geproduceerd volgens een bewezen concept van verschillende lagen in de band. Elk gemaakt van revolutionair materiaal.

Syron Race 1, raceband. Een band die uitermate geschikt is voor hoge snelheden en veel grip geeft. Bijzonder slijtvast.
Syron Everest 1, winterband. Uitzonderlijk goede band. Presteert onder vrijwel alle omstandigheden, ook niet-winterse, minimaal bovengemiddeld.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK