/

Syron Winterbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Het bandenmerk Syron heeft vanuit de autosport een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De kennis die het merk in de loop der jaren heeft opgedaan op diverse racecircuits, is door de constructeurs aangewend om een fantastische serie autobanden voor consumentengebruik te ontwerpen en produceren. Syron banden zijn technische hoogstandjes, en Syron winterbanden staan inmiddels bij velen bekend als zeer betrouwbaar, veilig en duurzaam. Daar komt nog bij dat de banden van dit sterk groeiende merk bijzonder gunstig geprijsd zijn.

Het totale assortiment van Syron is zeer uitgebreid. Het merk maakt banden in alle maten voor personenauto's. Naast een flinke serie zomerbanden en all season banden, is er een grote keuzemogelijkheid voor Syron winterbanden die gemaakt zijn volgens de nieuwste technieken met gebruik van uitsluitende de allerbeste rubbersoorten. Door de ervaringen op de circuits, is er bij Syron veel knowhow aanwezig op het gebied van zowel het rijden bij droog weer, als ook bij het rijden tijdens regen en winterse omstandigheden.

Alle banden van Syron zijn gemaakt volgens innovatieve nieuwe technieken, en de toegepaste rubbers zijn van eersteklas kwaliteit. Het autosport DNA van Syron komt zeer goed tot uiting bij de winterbanden van het merk. Syron winterbanden gedragen zich uitstekend bij nat en koud winterweer. De grip op de weg en de tractie blijven dik in orde, en het uiterst doelmatige profiel maakt de kans op aquaplanning klein door de perfecte afvoer van water, sneeuw en vuil.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.