Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin TRX banden

Vind uw

TRX

hier!

De Michelin TRX is de eerste 'low profile'-band in de geschiedenis. Dankzij deze innovatie is de spanning over de gehele band verdeeld. De Michelin TRX is bekend geworden in de Formule 1-races. De band oogt ook sportief vanwege het opvallende profiel.

Eigenschappen van het profiel

Dankzij de revolutionaire constructie biedt de Michelin TRX een vaste koers. De band draagt bij aan de veiligheid van de wagen, ook bij scherpe bochten. Door de ideale verdeling van de druk over het gehele contactoppervlak van de band is de grip op de weg opmerkelijk hoog. Bovendien is het rijcomfort optimaal door de verhoogde elasticiteit van de band. De velg en de band versterken elkaar: de rand is vlakker en heeft een meer geleidelijke kromming. Een stabielere wegligging is het resultaat.

Rendement

De Michelin TRX biedt de automobilist veel voordelen: een preciezere besturing, grotere stabiliteit en veel rijcomfort. Oververmoeidheid behoort hierdoor tot het verleden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info