Michelin

Michelin Pilot Sport PS2 banden

Vanaf255,45 €per band
Vind uw

Pilot Sport PS2

hier!

De Michelin Pilot Sport PS2 kan snelheden tot 431 kilometer per uur aan. Zijn profiel is namelijk gebaseerd op bandtechnieken die worden gebruikt voor de F1. De Pilot Sport PS2, een zomerband met eersteklas rijeigenschappen, is dan ook bij uitstek geschikt voor sportieve automobilisten met een idem dito wagen.

Profieleigenschappen

Om op topsnelheid over het circuit te razen, moeten banden wel speciale technische eigenschappen hebben. Michelin heeft daarom extra aandacht besteed aan het profiel van de Pilot Sport PS2. Zo heeft deze band bijna hetzelfde aantal groeven als een F1-band, waardoor u met de Michelin Pilot Sport PS2 als bestuurder meer grip heeft in de bochten. Het contactvlak van deze band neemt in de bochten immers toe, wat bij een hellingshoek voor een sublieme wegligging zorgt. Ook presteert de Michelin Pilot Sport PS2 dankzij zijn asymmetrische profiel prima op zowel een droog als een nat wegdek.

Effectiviteit

Door de goede grip die de Michelin Pilot Sport PS2 heeft in de bochten en bij hoge snelheden, garandeert hij immer veiligheid. Bovendien slijt de band door de toegepaste technische innovaties minder hard, waardoor ook de bestuurder van een snelle sportwagen duurzaam kan rijden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.