Michelin

Michelin Energy Saver+ banden

Vanaf101,70 €per band
Vind uw

Energy Saver+

hier!

De Michelin Energy Saver + is de ANWB testwinnaar 2013 (185/60 r15)! 9 banden kregen deze zomer het oordeel „goed“, maar er waren duidelijk een paar uitblinkers, waarvan deze band deel uitmaakt. Hij scoorde in het bijzonder op droog wegdek en door zijn laag verbruik en gering slijtage. Net zoals het voorgangersmodel, de Michelin Energy Saver, is deze „plus-versie“ een topband van hoogste kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de band ook door het Duitse ADAC op plaats één verkozen werd (in dezelfde categorie). Zoals altijd scoren Michelin zomerbanden buitengewoon hoog

Rijeigenschappen

De Michelin Energy Saver Plus wordt gekenmerkt door zeer goed op elkaar afgestemde eigenschapen. Het is een topband als het gaat om zuinigheid en energiebesparing. Het is de band bij uitstek voor de automobilist die rekening wilt houden met reductie van CO2-uitstoot. Hij doet het ook bijzonder goed in alle veiligheidscriteria.

Kenmerken profiel

De milieubesparing van de Michelin Energy Saver Plus wordt bereikt door speciale profieleigenschappen. Zo heeft de band tien procent meer contact met het wegoppervlak. Door een nieuwe binnenlaag blijft de band tijdens de rit koeler dan die van de concurrenten. Ook deze innovatie werkt brandstofbesparend. Volgens de fabrikant kan tot 60 liter meer benzine bespaard worden tegenover het reeds goed scorende voorgangersmodel. De middenlaag van de Michelin Energy Saver Plus biedt een optimale rolweerstand, wat nog verdere energiebesparing als resultaat heeft.

Rendement

De Michelin Energy Saver Plus is niet alleen milieuvriendelijk, maar presteert ook op andere terreinen superieur, zoals grip op nat wegdek, slijtage en lawaai. Dit is aan de eerste plaats te wijten aan de „ECO N‘ GRIP“ technologie, die ook de eerder genoemde brandstofbesparing mogelijk maakt. Zoals de naam van de formule al laat vermoeden, wordt door de betere moleculaire samenhang van de bestanddelen de opwarming van de band verminderd en zo blijft het slijtage beperkt. De Michelin Energy Saver Plus is dus een echte aanrader voor de moderne en veeleisende automobilist.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK