Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Energy E-V banden

Vind uw

Energy E-V

hier!

De Energy E V is een zomerband van de bekende Franse fabrikant Michelin die speciaal ontworpen is voor elektrische voertuigen. Het doel van de band is zoveel mogelijk energie te besparen, maar gelijktijdig toch ruim voldoende grip te leveren onder wisselende omstandigheden. Dit maakt de Michelin Energy E V tot een van de meer toepasselijke autobanden voor elektrische wagens.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Energy E V is voorzien van lamellen die zelfblokkeren zodra ze in contact komen met het wegdek. De bijzonder soepele multipolymeren zorgen daarnaast voor voldoende grip onder zowel droge als natte omstandigheden. Ook kent de band talloze diagonale groeven die overtollig water snel weten af te voeren.

Effectiviteit

Nog meer dan bij andere Michelin zomerbanden is er bij de ontwikkeling van de Energy E V aandacht besteed aan energiebesparing. Zo heeft de band een lichter karkas en een afgeplat loopvlak die de rolweerstand met maar liefst 20% verminderen. Dit maakt de band uitstekend geschikt voor automobilisten die het milieu en hun portemonnee willen ontzien.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info