Maxxis

Maxxis MA-AS banden

Vind uw

MA-AS

hier!

Maxxis is een van de grootste fabrikanten van de wereld: in 2012 stond het bedrijf op plaats 9 qua volume. Het is echter niet zo, dat het bedrijf zich enkel op kwantiteit concentreert, ook de kwaliteit is uitstekend en diverse innovaties werden reeds ontwikkeld. Zoals alle producten van dit merk, staat deze Maxxis MA AS bekend voor zijn hoge veiligheidsgarantie, waarom hij ook vaak voor familie-auto’s gekozen wordt.

Rijeigenschappen

Een goede betrouwbare band voor een aantrekkelijke prijs is voor veel automobilisten een must. Met de Maxxis MA AS is er een prima all season band op de markt gekomen die zeer goed presteert tijdens uiteenlopende weersomstandigheden en perfecte remeigenschappen vertoont in veel voorkomende situaties in het verkeer. Door zijn verbeterde prestie op nat wegdek en een betere rijstabiliteit werd ook een stillere band geschapen, die tevens een verhoogde levensduur kent.

Profieleigenschappen

Het innovatieve profiel van de Maxxis MA AS zorgt voor een buitengewoon goede grip op de weg bij zowel droog als nat weer. Ook op sneeuw en ijs zijn de prestaties van deze band uitstekend te noemen en het slim gevormde profiel voert water en sneeuw moeiteloos af. Dit is in de eerste plaats te wijten aan het feit, dat het profiel richtingsgebonden is, waardoor de grip op sneeuw duidelijk verhoogd wordt. Zoals alle all season banden van Maxxis heeft ook de MA AS het sneeuwvloksymbool en voldoet dus aan de eisen van een volwaardige winterband. Deze 4-seizoenenband is dus zeker geschikt voor de matige winters, zoals we die in Nederland kennen.

Effectiviteit

De Maxxis MA AS is een uitermate betrouwbare en duurzame all season band die zorgt voor veel veiligheid en rijcomfort en die bovendien opvallend scherp geprijsd is.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK