Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 60
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Maxxis banden

Veilig en comfortabel rijden met Maxxis banden van Tirendo

Het Amerikaanse merk Maxxis staat bekend om uitstekende kwaliteit en off-road banden. Maxxis banden voor auto's, SUV's en lichte trucks krijgen alsmaar meer erkenning op de Nederlandse markt dankzij hun goede balans tussen kwaliteit en waarde voor je geld. Maxxis produceert een verscheidenheid aan all season, winter en zomerbanden - en, zoals altijd, vind je de beste banden online bij Tirendo.

Maxxis zomerbanden smelten praktische eisen en veiligheid samen met rendement en rij-comfort. De Maxxis MA 510N, MA 510E en de MA 701 bieden een goede functionaliteit voor kleine, compacte en middelgrote voertuigen. Het Maxxis MA VS 01 touring model en zijn sportieve broer, de Maxxis PRO R1, zijn ideaal voor middelgrote voertuigen. De Maxxis MA-S2 Marauder, MA-S2 Marauder II en de MA-Z4S SUV zijn effectieve 4x4 banden die in alle weersomstandigheden goed presteren.

Maxxis banden - betrouwbaar in alle weersomstandigheden

Maxxis all season banden wekken een goede indruk bij tests en beoordelingen van klanten, vooral als je kijkt naar de ideale combinatie tussen prijs en prestatie. De Maxxis MA-AS is een beproefd ontwerp dat wordt gewaardeerd om zijn mix van veiligheid in het koude weer en goed gebruik het hele jaar door. De Nieuwe Maxxis AP2 All Season heeft een hoop waardering ontvangen van de pers voor zijn goede prestaties en ideale waarde voor de kosten.

Maxxis winterbanden halen hun voordeel uit de ervaring van het merk bij off-road wedstrijden. Deze competente Maxxis autobanden leveren een hoge tractie en veilige dynamica bij lastige, winterse omstandigheden. De Maxxis WP-05 ArcticTrekker en de Maxxis MA-PW zijn goede voorbeelden van dit winterharde ras.

Bestel nu je nieuwe Maxxis banden online bij Tirendo.nl. We hebben de beste banden deals en de grootste selectie, van premium tot goedkope autobanden!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK